10 de gener del 2014

Detenen el president d'Ambulàncies Baix Ebre en el marc de la investigació del cas Innova de Reus


TARRAGONA.- La Guàrdia Civil ha detingut el president i administrador únic d'Ambulàncies Baix Ebre, Bernardo Coslado García, pels presumptes delictes de suborn, tràfic d'influències i un delicte societari, han informat a l'agència Efe fonts pròximes a la investigació. La Guàrdia Civil va detenir Coslado García aquest dijous i va practicar un registre al seu domicili, en què va confiscar abundant documentació. De fet, el president d'Ambulàncies Baix Ebre segueix detingut aquest divendres a la Comandància de la Guàrdia Civiol a Tarragona. Aquest divendres al matí estava previst que passés a disposició del jutjat d'instrucció número 3 de Reus, que investiga les presumptes irregularitats del conglomerat d'empreses municipals de Reus Innova, ja que la detenció de Coslado García s'emmarca en la peça separada número 7 de la mateixa investigació.

El Centre d'Ambulàncies Baix Ebre (CAbe) és una empresa dedicada als serveis de transport sanitari, tant urgents com no urgents, programats i preventius, amb la possibilitat de contractar, així mateix, servei mèdic i d'infermeria. L'empresa acumula 30 anys de servei de transport sanitari a les Terres de l'Ebre, amb més de 83.000 serveis anuals i un parc mòbil de 78 vehicles, així com un equip humà format per més de 225 professionals. Recentment, Ambulàncies Baix Ebre s'ha traslladat a les seues noves instal·lacions ubicades a 1'3 quilòmetres de Roquetes, amb una superfície de 1.500 metres quadrats a la carretera del Mas de Barberans.

Imatge Street View de Google

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta