28 de febrer del 2014

Enric Roig ja té tots els avals per optar a les primàries del PSC de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- El regidor del PSC a l'Ajuntament de Tortosa, Enric Roig, ha anunciat aquest divendres que ja disposa dels avals necessaris per presentar-se a les primàries que han de servir per elegir el candidat socialista a l'alcaldia a la capital del Baix Ebre. Roig ha avançat que ja compta amb 51 dels 149 avals de militants possibles, i que continuarà treballant, fins el proper 10 de març que expira el termini, per arribar al màxim suport possible.  Les primàries del PSC a Tortosa es faran el 5 d'abril, on podran votar un total de 490 militants i simpatitzants. De moment, es desconeix si hi haurà algun altre candidat o candidata.

El dirigent socialista ha avançat els eixos principals del seu programa electoral, si és escollit candidat a l'alcaldia pel PSC. Són la justícia social, la promoció econòmica, i el model de ciutat amb Tortosa com a capital de les Terres de l'Ebre.  Roig ha assegurat que es presenta a les primàries del PSC a Tortosa perquè té "passió" per la ciutat, i perquè vol afrontar aquest repte. Defensor del projecte catalanista i d'esquerres del PSC, el precandidat ha assegurat que vol liderar un projecte progressista de futur, que té l'energia per fer-ho, i que es vol "rebel·lar" contra "aquells que deixen Tortosa aturada, grisa, fosca i sense rumb".

Entre altres, Roig proposa un pla per a la integració i la protecció social, un pacte local per a l'ocupació, aposta pel turisme, i un model de ciutat amb un urbanisme participatiu i amb un pla de xoc del manteniment de la via pública. Roig ha defensat que cal que la gent participi més activament del govern de la ciutat "amb els mecanismes que calgui", i ha proposat uns pressupostos participatius perquè la societat triï en què gastar part dels diners del pressupost municipal.

Roig ha assegurat que ja està començant a preparar la seua candidatura. "Vull tenir-la tancada un any abans de les eleccions municipals", ha assegurat. L'equip de campanya d'Enric Roig ja ha creat una oficina del candidat i ha endegat un bloc, un compte de twitter, i un de facebook on s'expliquen les iniciatives que es proposen per a la ciutat.

Via ACN
Imatge Enric Roig 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta