14 de febrer del 2014

L’extensió de l'institut Cristòfol Despuig de Tortosa i l’escola Sant Llàtzer tindran entrades diferents



TORTOSA (Baix Ebre).- L’institut Cristòfol Despuig de Tortosa aprofitarà la proximitat del període de preinscripció per donar a conèixer els canvis que arribaran al centre amb l’obertura d’una extensió al nou edifici de l’escola Sant Llàtzer. De fet, els alumnes de primer i segon d’ESO de l’institut Cristòfol Despuig i els alumnes de P-3, P-4 i P-5 de l’escola Sant Llàtzer estrenaran el nou edifici, ja que començaran el curs 2014-2015 a les noves instal·lacions que s’estan construint al costat del pont de Tirant Lo Blanc. El director de l’institut Cristòfol Despuig, Josep Ramon Subirats, ha afirmat aquest divendres que la comunitat educativa ha rebut la notícia amb sorpresa, però també amb satisfacció per veure que disposaran de nous espais a la part baixa de Tortosa, ja que actualment estan ocupant les dependències de l’antic Betània. Uns nous espais que els permetran créixer com a institut, mentre esperen la construcció d’un edifici propi per al Cristòfol Despuig previst al sector del Temple Sud.

En declaracions a Canal 21 Ebre, Subirats ha explicat que els alumnes de primer i segon d’ESO ocuparan les aules més properes al pont de Tirant Lo Blanc. Però els alumnes de l’institut i els de l’escola Sant Llàtzer entraran per portes diferents i només compartiran espais comuns com el gimnàs o la pista esportiva. Així ho explicaran a les xerrades informatives que l’institut Cristòfol Despuig ha organitzat per al proper dimecres, 19 de febrer, i per al dissabte que ve, 22 de febrer, quan es farà un jornada de portes obertes a l’edifici Betània.

D’altra banda, el director de l’institut ha recordat que ara el centre disposarà de més espai per créixer a l’edifici Betània, i fer desdoblaments i altres tipus d’activitats. Finalment, Subirats ha conclòs que, en el cas de l’extensió de l’institut Cristòfol Despuig a l’edifici de Sant Llàtzer, no es tracta de convertir-se en l’embrió d’un institut-escola, ja que aquesta no és l’aposta del Departament d’Ensenyament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta