10 de març del 2014

Enric Roig, a un pas de convertir-se en el candidat del PSC de Tortosa per a les municipals del 2015


TORTOSA (Baix Ebre).- El regidor Enric Roig és l’únic precandidat que s’ha presentat a la convocatòria d’eleccions primàries per elegir l’alcaldable del PSC a Tortosa. Aquest vespre, a les 20 hores, s’ha tancat el termini per presentar els avals per poder-hi concórrer. Roig ja va anunciar divendres 28 de febrer, quatre dies després d’obrir-se el termini, que disposava dels avals suficients per optar a l’elecció i aquest mateix dilluns ha comunicat que compta amb l’aval de prop del 60% dels militants de l’agrupació local per ser el candidat socialista a les eleccions municipals del 2015. En concret, del total de 149 militants que poden avalar, la candidatura d’Enric Roig ha presentat 85 avals; és a dir, gairebé el triple del 20% mínim exigit.

La comissió electoral validarà els dos propers dies els avals presentats i, un cop ho hagi fet, els traslladarà a la direcció de la federació del PSC de l’Ebre, que elaborarà la proposta de candidatura. Aquesta proposta serà sotmesa aleshores, en haver-hi només un candidat, a la ratificació de l’assemblea de l’agrupació. Per tant, ja no es faran les primàries previstes per al 5 d'abril. Aquesta assemblea es realitzarà en una data encara per concretar, entre el 20 de març i el 3 d’abril. Amb la voluntat de mantenir la voluntat d’obertura, democràcia interna i participació de les primàries, hi podran votar també tots els afiliats, tant els militants com els simpatitzants del PSC de Tortosa.

La justícia social, la promoció econòmica per a crear llocs de treball i un model de ciutat basat en la participació ciutadana són els seus eixos programàtics de la candidatura de Roig per assolir l'alcaldia de Tortosa.


Imatge Manel de la Vega, a Twitter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta