28 de març del 2014

Ferré assegura que la subhasta és una oportunitat per a Futuro Ciudad Amposta i que hi ha negociacions obertes




AMPOSTA (Montsià).- L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha afirmat aquest divendres que la propera subhasta pública de les instal·lacions del complex Futuro Ciudad Amposta és, en realitat, “una oportunitat” per reflotar aquest centre comercial que ha estat embargat per Banco Popular. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Ferré ha remarcat que l’Ajuntament d’Amposta coneixia perfectament la situació i l’existència d’un procés concursal, i ha explicat que ell mateix fa temps que està en contacte amb el director general del Banco Popular i amb els promotors del projecte, que fins a última hora han estat negociant per evitar l’execució hipotecària. Segons Ferré, els membres del grup municipal d’Esquerra han estat “irresponsables, inconscients i temeraris” a l’hora de plantejar aquesta setmana la realitat de Futuro Ciudad Amposta. De fet, ha acusat els republicans de fer mal als empresaris del centre comercial, a causa de la seua “fal·lera” d’erosionar l’equip de govern de CiU. Així, l’alcalde ha recordat que Futuro Ciudad Amposta és un projecte de ciutat, i que Esquerra ignora les negociacions obertes per implantar-hi noves activitats.

En la mateixa entrevista, Ferré ha reiterat que el centre comercial té futur, i que la subhasta del proper 2 d’abril, amb un preu de sortida de 20 milions d’euros, pot ser un punt de partida per redreçar la situació de Futuro Ciudad Amposta. Així, l’alcalde de la capital del Montsià ha plantejat els diversos escenaris possibles, com que la subhasta es declare deserta o que el complex comercial siga adjudicat a algun altre empresari. Segons Ferré, la voluntat de l’Ajuntament és que els nous propietaris siguen un interlocutor vàlid i responsable. En aquest sentit, ha desitjat que siga la mateixa entitat bancària la que es puga quedar el centre comercial. De fet, l’alcalde ha assenyalat que hi ha una sèrie d’inversors que coneixien la situació, i que estaven a l’espera de la resolució de l’execució hipotecària sobre Futuro Ciudad Amposta. A més, Ferré ha afirmat que l’Ajuntament té garantit el cobrament dels 300.000 euros que els promotors de Futuro Ciudad Amposta devien al consistori per les contribucions dels darrers tres anys.

D’altra banda, l’alcalde ha detallat que ha pogut parlar amb els empresaris que tenen comerços i establiments en el complex, i que es fa càrrec del seu neguit. Ferré ha reiterat que el centre comercial Futuro Ciudad Amposta ha anat malament per diversos motius, i ha recordat que la gestió del complex no ha estat prou professional, però que confia en la viabilitat del projecte un cop que es faci càrrec un altre propietari. Finalment, Ferré ha confirmat els contactes amb els propietaris de la discoteca Metro per traslladar-la des del polígon de Tosses, però ha afegit que la modificació urbanística encara trigarà uns sis mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta