2 d’abril del 2014

Alcanar i l'empresa Hife s'uneixen per posar en marxa una ruta gastronòmica en bus



ALCANAR (Montsià).- L'empresa d'autocars Hife, l'Ajuntament d'Alcanar i el Grup Gastronòmic Alcanar s'han unit per posar en marxa una nova experiència gastronòmica a les Terres de l'Ebre. Es tracta d'una ruta gastronòmica en bus. La iniciativa pretén facilitar l'arribada de turistes de l'àrea de Barcelona fins a les Cases d'Alcanar i Alcanar, on podran gaudir de la cuina típica del territori i també realitzar una visita guiada pel municipi. Així, un bus amb sortida de Barcelona a les 10 hores els dimecres, dijous i divendres, i a les 11 hores els dissabtes i diumenge portarà tots aquells interessats fins a Alcanar. Un cop allà, es podrà escollir entre dotze restaurants. El representant de l'empresa Hife, Josep Maria Chavarria, ha explicat que la iniciativa s'engegarà la setmana vinent, i que es mantindrà al llarg de tot l'any, ja que els horaris de busos establerts són els de la línia regular. Chavarria ha destacat que aquesta ruta gastronòmica en bus pretén, també, posar remei a les reticències d'alguns turistes a traslladar-se fins a Alcanar per fer un bon dinar i després haver de sortir amb cotxe a la carretera.

Per la seua part, l'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat, ha afirmat que la ruta gastronòmica en bus coincideix plenament en l'estratègia turística del municipi. Els turistes interessats en la ruta podran escollir entre tres packs menú. El representant del Grup Gastronòmic Alcanar, Jesús Cardona, ha remarcat que els turistes quedaran molt satisfets amb els menús que han preparat els restaurants. La venda dels packs de la ruta gastronòmic en bus es farà per internet a través del web hife.es.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta