1 d’abril del 2014

Casadó expressa els dubtes de Comissions Obreres sobre BCN World i espera el pla estratègic de l'Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).- El secretari general de Comissions Obreres a les Terres de l’Ebre ha volgut deixar clar aquest dimarts quina és la posició del sindicat sobre el projecte BCN World. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Josep Casadó ha remarcat que Comissions no està en contra de les inversions, però ha lamentat que encara no saben exactament què serà BCN World i on arribarà el projecte. A més, el dirigent sindical ha afirmat que no coincideixen en el model de turisme que proposen els promotors del nou complex d’oci i joc que es construirà al costat de Port Aventura. Segons Casadó, el BCN World podria entrar en conflicte amb el model de turisme de qualitat i familiar que s’està desenvolupant a la Costa Daurada, i alhora posar en perill el creixement i la creació de valor afegit a la indústria química de Tarragona. D’altra banda, Casadó ha confirmat que els sindicats estan pendents de conèixer el nou Pla Estratègic Empresarial i per l’Ocupació de les Terres de l’Ebre que la URV ja ha enllestit i ha entregat a la Generalitat.

3 comentaris:

  1. Per molt que un sindicat lluite pel treball, hi ha treballs que s'obtenen parant lo cul, vaja lo que normalment es diu "fer de puta i pagar lo beure", aixo és BCN World. No hauries de tenir cap dubte Casadó, no entra dintre del programari de cap sindicat que no sigue groc!

    ResponElimina
  2. De què tenen tants dubtes UGT i CCOO? Què els fa falta saber més per a no entendre que això és una jugada de La Caixa per a vendre's un terrenys (400 ha) a bon preu. Si La Caixa veiés negoci, també entraria com a inversor a i resulta que no. Si el problema és que tenim un 27% d'atur, i el volen resoldre en un negoci tant temporal com el turisme, tindrem atur de més del 20% per a anys. I per cert, com sempre, a l'Ebre a veure-les passar, sobretot l'aigua del minitrasvasament del CAT.

    ResponElimina
  3. ...miren, el sur europeo, y concretamente la costa bañada por el mar Mediterraneo o el antiguo Mare Nostrum, es zona turistica, zona de vacaciones, zona de divertimento, zona donde los europeos pensionistas se vengan a vivir aqui sus ultimos dias, estos establecimientos, quien los quiere hacer... los hace, aqui en la peninsula Iberica o en la peninsula Italica, o en Grecia, o..., asi que si podemos que nos la hagan cerca de casa, pues bien llegado sea, a parte de los empleos de la empresa se crearan otros de derivados y de esos ultimos tambien se crearan otros de servicios..., asi que se crearan puestros de trabajo, no permanentes pero por lo menos la gente tendra ingresos..., que esto engordara mas a los capitalistas..., bueno eso ya se sabe,,,

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta