9 d’abril del 2014

Deu persones destingudes per vendre productes falsos a les fires d'Amposta, la Ràpita i Reus



AMPOSTA (Montsià).- La Guàrdia Civil ha detingut deu persones per vendre productes falsificats en mercats ambulants de Reus, Amposta i Sant Carles de la Ràpita. Els arrestats, de nacionalitat espanyola i marroquina, han estat detinguts per un delicte contra la propietat industrial durant una operatiu que ha desenvolupat la Guàrdia Civil entre els dies 5 i 8 d'abril al conjunt de la demarcació de Tarragona, on s'han inspeccionat diferents parades dels mercats ambulants instal·lats a les tres poblacions. Els agents han confiscat més de 3.000 peces de roba i diversos centenars de complements.

Durant el dispositiu, la Guàrdia Civil va comprovar que en algunes parades instal·lades en els mercats ambulants setmanals de diverses localitats es trobaven exposades per a la venda al públic diferents peces de roba que infonien sospita sobre la seua autenticitat. Davant la possibilitat que es poguessin estar venent objectes falsificats, els agents van identificar els titulars que regentaven aquest negoci i se'ls va requerir que acreditessin la procedència legal de la mercaderia. Mentre inspeccionaven el material divers que s'oferia per a la venda, els agents van comunicar als titulars de les parades que es podria tractar de falsificacions i se'ls va confiscar els objectes. Després de ser examinat minuciosament amb l'assessorament dels perits, víctimes del plagi, es va comprovar que eren falsificacions dels originals.

Així, els productes utilitzaven els estampats i els noms amb els quals comercialitzen les marques originals, realitzades sense el consentiment dels titulars dels drets de la propietat industrial. El gènere correspon sobretot a samarretes i roba interior de marques falsificades com Nike, Adidas, Dolce&Gabbana, Emporio, Armani, Tommy Hilfiger i Calvin Klein. El total de peces intervingudes supera les 3.000 i també s'han confiscat diversos centenars de complements per a la dona. Aquest material podria tenir un valor al mercat superior als 100.000 euros. Els detinguts, de nacionalitat espanyola i marroquina, han passat a la disposició dels Jutjats de Guàrdia corresponents.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta