16 d’abril del 2014

El Consorci de Residus de la Ribera d'Ebre invertirà 550.000 en nous contenidors i un camió



MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- El Consorci per a la Gestió de Residus Municipals de les Comarques de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta invertirà 550.000 euros, a través del Pla Únic d'Obres i Serveis, en l'adquisició de nous contenidors i un camió. En concret, es comprarà un nou camió bipartamental, equipat amb tecnologia capdavantera que s'afegirà al parc mòbil actual i també s'adquiriran nous contenidors 'easy' de darrera generació, amb més capacitat. Així ho ha avançat l'alcalde de la Palma d'Ebre i membre de la junta del consoci, Gil Martí, qui ha remarcat que es tracta de "sistemes nous que faciliten i abarateixen la recollida".

Durant aquest any també s'incorporaran alguns municipis del Priorat a la recollida orgànica; s'instal·larà una deixalleria comarcal a la Terra Alta i es continuaran amb les campanyes de sensibilització. En aquest sentit, el president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Jordi Jardí, ha explicat que recentment s'ha realitzat una campanya als municipis de Flix i Riba-roja. Campanyes amb les quals es pretén aconseguir una millora de la recollida selectiva, reduir els costos dels municipis consorciats i que aquesta davallada repercuteixi en el rebut al ciutadà.

La campanya realitzada a Flix i Riba-roja d'Ebre ha consistit en explicar què es pot fer per millorar i optimitzar la recollida mitjançant diverses accions desenvolupades als centres educatius, amb 14 activitats a l'escola i a l'Institut de Flix, i 4 activitats a l'escola Sant Agustí de Riba-roja d'Ebre. També s'han fet 47 visites a comerços de Flix i 19 a comerços de Riba-roja d'Ebre. A més, i coincidint amb els dies de mercat, s'han ubicat punts d'informació i atenció a la població repartint uns kits de bosses de ràfia i material informatiu a les persones que participaven en una enquesta destinada a millorar la recollida selectiva de la brossa en origen. Concretament, s'han repartit 308 kits a Flix i 127 kits a Riba-roja d'Ebre.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta