7 d’abril del 2014

ERC de Tortosa considera 'intolerable' l'actitud de Renfe-Rodalies i exigeix al govern que no es repetisca


TORTOSA (Baix Ebre).- ERC de Tortosa ha titllat d'"intolerable" l’actitud de Renfe-Rodalies aquest diumenge a la tarda, quan va decidir suspendre el servei ferroviari a l'estació de la capital del Baix Ebre com a reacció a la protesta de Trens Dignes a les Terres de l'Ebre. Un #avuinopaguem que plantejava la necessitat de millores en el transport en ferrocarril a les Terres de l’Ebre. La resposta de Renfe-Rodalies, destaquen des d'ERC, va ser impedir la sortida del tren de les 17:25h de la línia R16 Tortosa-Barcelona mentre a l’interior hi hagués algun viatger sense bitllet, la qual cosa va deixar Tortosa sense ferrocarril durant més de dues hores.

"Des d’ERC-Tortosa, considerem completament desproporcionada, injusta i intolerable la resposta de l’operadora a unes reivindicacions legítimes que en cap moment van pretendre interrompre el servei. És inacceptable que des de l’operadora Renfe, amb l’aquiescència de Rodalies de la Generalitat, es deixi la nostra ciutat sense servei, com si es tractés d’un càstig col·lectiu", han afirmat a través d'un comunicat. "No hi ha constància que una decisió com aquesta hagi tingut lloc anteriorment en reivindicacions similars, i exigim a Rodalies de Catalunya, com a titular de la competència, que no es torni a repetir", assenyalen.

A més, des d’ERC-Tortosa han demanat a l’alcalde, Ferran Bel, que defensi el dret dels tortosins a un servei ferroviari digne, i que, conjuntament amb el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, facin arribar urgentment a la Generalitat el malestar de la ciutat pels fets esdevinguts. També instant el Departament de Territori i Sostenibilitat a prendre mesures per evitar situacions similars en el futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta