8 d’abril del 2014

La Generalitat inicia les obres de la nova estació d'autobusos d'Amposta


AMPOSTA (Montsià).- El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat les obres de construcció de la nova estació d'autobusos interurbans a Amposta. L'equipament, pressupostat amb 1,2 milions d'euros i amb un termini d'execució de set mesos, ha de permetre millorar la mobilitat en transport públic al municipi, així com la qualitat del servei. La nova estació està situada a l'oest del nucli urbà, a la cruïlla entre l'avinguda de Santa Bàrbara i el carrer Sebastià Juan Arbó, en uns terrenys que ha cedit l'Ajuntament d'Amposta. Amb una superfície total d'uns 3.700 metres quadrats, tindrà una capacitat per a set andanes i cinc places addicionals per autobusos. També disposarà d'un edifici terminal amb sala d'espera, despatx de bitllets i servei de bar, així com una àrea d'aparcament exterior per uns 40 turismes.

Actualment, Amposta no disposa d'una estació d'autobusos interurbans, després que fa uns anys l'antiga es va desmantellar arran de la reordenació del teixit urbà d'aquell àmbit. Des de llavors, aquests autobusos, de manera transitòria, fan parada en una de les marquesines de la xarxa urbana.Territori i Sostenibilitat apunta que la nova estació permetrà millorar la fluïdesa i comoditat, tant per als vehicles de transport públic com per als viatgers. A més, proporcionarà als usuaris més confort i oferirà serveis d'atenció i informació al viatger.

Imatge Generalitat de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta