1 d’abril del 2014

La nova protesta de Trens Dignes a la línia de la Ribera d'Ebre, potser després de Setmana Santa




MÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre).- La Plataforma Trens Dignes a les Terres de l’Ebre i el col·lectiu Jóvens de les Terres de l’Ebre han convocat a la ciutadania a una nova acció de protesta el proper diumenge, 6 d’abril. Un altre #avuinopaguem, després de la bona acollida que va tindre la primera de les accions convocada diumenge al vespre. En aquest sentit, l’acció consistirà novament en no adquirir el bitllet corresponent per fer el trajecte des de les Terres de l’Ebre fins a Tarragona o Barcelona. Però, de moment, l’acció es convoca només a la línia R16, entre Tortosa i Barcelona, a l’espera de consultar l’opinió dels usuaris de la línia R15. Així ho ha confirmat un dels portaveus de la plataforma Trens Dignes, Josep Casadó, durant una entrevista a Canal 21 Ebre. Segons Casadó, a la línia de Flix i Móra la Nova la protesta podria ser després de les vacances de Setmana Santa.

En la mateixa entrevista, Casadó ha afirmat que Trens Dignes entén que les Terres de l’Ebre no pot aspirar a tenir tantes freqüències com el Camp de Tarragona. Però ha remarcat que sí que és imprescindible ampliar el nombre d’expedicions de les línies R15 i R16, ajustar els horaris a les necessitats de la gent del territori, renovar els combois, i abaratir els preus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta