4 d’abril del 2014

L’alcalde de Batea i la fundació Terra Alta Segle XXI arriben als jutjats pel servei de rehabilitació



BATEA (Terra Alta).- L’alcalde de Batea, Joaquim Paladella, ha refermat aquest divendres la voluntat de l’equip de govern de querellar-se contra el responsable i una tècnica de la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI, per un presumpte delicte de falsificació de document públic. En el darrer ple de l’Ajuntament, el govern municipal de la UPTA-PSC tenia previst aprovar la presentació de la querella, però Paladella va haver de suspendre el ple a causa dels crits i insults d’un sector del públic. En concret, el govern de Batea acusa la Fundació d’haver falsificat els plànols de les seues instal·lacions, per reobrir el centre de rehabilitació amb l’aval del Departament de Salut, que li va adjudicar el servei per a tota la comarca de la Terra Alta. Un centre de rehabilitació que l’Ajuntament va intentar tancar perquè, en la seua opinió, no complia la normativa. L’alcalde de Batea ha explicat que les persones que van “rebentar” el ple de dilluns són treballadors de la fundació, familiars i simpatitzants de CiU i del grup Cent per Cent Batea.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Paladella ha assenyalat que aprovaran la presentació de les demandes en un altre ple convocat per al proper dimarts, 8 d’abril. Però aquesta no serà l’única querella, ja que la Fundació Privada Terra Alta Segle XII també ha denunciat l’alcalde per un presumpte delicte de prevaricació, per haver intentat tancar el servei de rehabilitació.

Paladella ha afegit que la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI ha intentat enganyar tant a l’Ajuntament de Batea com al jutge, amb la possible falsificació documental. A més, ha recordat que Salut va avalar la represa de l’activitat basant-se en els mateixos documents. En canvi, Paladella ha destacat la recomanació que els han fet des del Departament d’Interior. Així, han presentat un contenciós contra la decisió de la Generalitat, per tornar a clausurar el servei de rehabilitació. Paral·lelament, l’Ajuntament ha iniciat els tràmits per legalitzar el centre de rehabilitació públic, a la residència per a la gent gran de Batea gestionada per Sagessa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta