14 d’abril del 2014

L’Ametlla de Mar aposta pel turisme esportiu i ja prepara una cursa de muntanya pel GR-92




L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha anunciat millores a les platges del municipi, així com una nova senyalització i la recuperació del sender GR-92, en col·laboració amb les poblacions veïnes del Perelló i de l’Ampolla. Així ho ha confirmat aquest dilluns el regidor d’Esports, Territori i Paisatge de l’Ametlla de Mar, Ruben Lallana, durant una entrevista a Canal 21 Ebre. De fet, Lallana ha remarcat que les actuacions al GR-92 i a les platges es podran executar gràcies a la reversió de la taxa turística de la Generalitat, tenint en compte que l’Ametlla de Mar va ser el municipi de les Terres de l’Ebre que més va recaptar amb aquesta taxa durant el 2013. Lallana ha recordat que el GR-92 és un actiu molt important per al municipi, ja que el senderisme i les curses de muntanya són unes activitats que l’Ametlla de Mar volen aprofitar també des del punt de vista turístic.

De fet, Lallana ha explicat que fa temps que volen utilitzar les grans cites esportives per intentar desestacionalitzar el turisme a l’Ametlla de Mar. De fet, aquest mateix dilluns comença a la Cala el torneig del centenari del Gimnàstic de Tarragona. A banda, els dies 25 i 26 d’abril hi haurà un seminari internacional de kenpo, i el 27 d’abril es farà una caminada popular amb altres actes fins al castell de Sant Jordi. Més endavant, del 2 al 4 de maig, hi haurà la Tuna Race Balfegó, una cita que combinarà esport, turisme familiar i gastronomia. Ja a l’estiu, el 2 d’agost, es farà un duatló d’atletisme i natació, i el 7 de setembre hi haurà una altra prova de 10.000 metres. Finalment, pel 20 de setembre hi haurà una triatló, i de cara a l’1 o el 2 de novembre volen organitzar una cursa de muntanya pel mateix GR-92.

En aquest sentit, Lallana ha lamentat que finalment el govern de l’Estat no s’haja volgut implicar econòmicament, en la millora de les platges i del GR-92. Així, ha recordat que els ajuntaments havien demanat un projecte conjunt d’uns 400.000 euros, revisable a la baixa, que el govern del Partit Popular ha descartat argumentant falta de pressupost. Però el regidor calero ha assenyalat que s’estan fent altres actuacions semblants en altres punts del litoral espanyol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta