10 d’abril del 2014

Pepet i Marieta proposa 'La rumba del #Sí#Sí' com a cançó de la consulta del 9 de novembre



ULLDECONA (Montsià).- Després de l'èxit de 'La Via', la banda ulldeconenca Pepet i Marieta ha aconseguit que la seua última cançó, 'La rumba del #Sí#Sí', haja acumulat més de 14.000 reproduccions al portal de vídeos de YouTube, en menys de 48 hores. Així, si 'La Via' va ser la cançó de la Via Catalana del passat Onze de Setembre -ja té més de 230.000 visualitzacions a YouTube- 'La rumba del #SíSí"' es presenta ara com una declaració d'intencions sobre la independència de Catalunya, "que vol convertir-se en la banda sonora de la consulta sobiranista del 9N".

La cançó ha estat enregistrada a El Tercero Estudios sota la producció musical de Carlos Manzanares, i ha comptat amb la col·laboració de Laura Gilabert de Culs Cults, a més del guitarrista flamenc Juanjo Barreda i el teclista Josep Lanau "Mitxum", de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. El videoclip ha estat dirigit pel també faldut Pau Itarte, de la productora Ninots. A més, els Pepet i Marieta també han tingut el suport de l'acadèmia de ball DanSing d'Ulldecona, ja que l'objectiu és fer aprofitar 'La rumba del #Sí#Sí' per fer una 'flashmob' per la independència el proper 12 de juliol a Girona. De fet, a YouTube també es pot trobar un vídeo amb un tutorial de la coreografia.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta