3 d’abril del 2014

Solé Arnal (PSC) considera 'un error' convertir el polígon de Camposines en una finca agrícola


MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- El portaveu del PSC al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Josep Solé Arnal, ha afirmat que és “molt negatiu” que la Generalitat haja transformat el polígon industrial de les Camposines en una gran explotació agrícola. Solé Arnal ha recordat l’aposta del govern tripartit pel desenvolupament industrial de les Terres de l’Ebre, amb projectes estratègics com el polígon Catalunya Sud, per al Baix Ebre i el Montsià, i el polígon de Camposines, per a la Terra Alta i la Ribera d’Ebre. De fet, en declaracions a Canal 21 Ebre, Solé Arnal ha alertat que l’ampliació del polígon de la Verdaguera de Móra d’Ebre podria córrer el mateix destí que el sector de Camposines.

El portaveu socialista, que durant el govern anterior va ser el vicepresident de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (Idece), ha remarcat que aquests grans polígons es van dissenyar per poder rebre empreses d’un cert calat. Solé Arnal ha qüestionat que la Generalitat haja decidit llogar els terrenys per fer una gran explotació, tenint en compte que a les Terres de l’Ebre s’estan abandonant finques i hi ha molt de sòl agrícola disponible. Per tot plegat, el portaveu del PSC ha afirmat que ha estat “un error”, i que hagués sigut millor conservar el polígon i mirar d’atraure inversions, ara o després de la crisi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta