1 d’abril del 2014

Tortosa suprimeix 73 places de zona blava al Temple, però només allibera Ferreries dissabtes a la tarda



TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa passa a gestionar, a partir d'aquest 1 d'abril, la zona blava del municipi. Ho fa un cop resolt el contracte amb l'empresa concessionària, la mateixa que havia de construir el nou complex d'aigües a l'estadi municipal, i que també s'ha revocat. Aquest canvi suposarà que, a partir d'aquest mateix dimarts, el temps límit per poder estacionar el vehicle siga de dos hores, enlloc d'hora i mitja. També que, a partir d'aquesta setmana, s'eliminen fins a 73 places de zona blava incloses en la darrera ampliació. Aquesta nova reordenació es fa en els tres trams on hi ha menys recaptació i després de comprovar que no estaven complint amb la seua funció.

Concretament, a partir d'aquesta setmana s'eliminaran deu places de zona blava de Ronda Reus, entre els carrers Màrtirs de 1640 i Cervantes; 24 places del carrer Rosselló, entre l'avinguda Generalitat i el passeig Moreira; i 39 places de Ronda Docs. L'alcalde, Ferran Bel, ha assegurat que l'Ajuntament ha comprovat que aquests són els tres llocs de més baixa intensitat de recaptació, i que té sentit fer marxa enrere. Un altra de les modificacions que ha decidit introduir l'Ajuntament és el fet que al barri de Ferreries la zona blava serà gratuïtat tot l'any durant els dissabtes a la tarda. Ara, en horari d'estiu ho és a tota la ciutat i al barri de Ferreries ho serà tot l'any. L'alcalde ha explicat que en els propers mesos l'Ajuntament estudiarà si pot fer alguna altra modificació, com és fer preus més econòmics en les zones ampliades recentment.

Quant a la gestió de la zona blava, Bel ha confirmat que la farà l'Ajuntament almenys fins al final del mandat, ja que el consistori vol provar si pot generar més ingressos d'aquesta manera, i també perquè la crisi econòmica fa que treure a concurs la concessió ara suposaria cobrar un cànon reduït. "Segurament cobraríem un cànon apropiat pel moment actual però seria hipotecar l'Ajuntament per deu anys amb un cànon prim", ha raonat Bel.

Via ACN
Vídeo Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta