2 de juliol del 2014

Aigües de Tortosa inicia la segona fase de les obres per a una millor evacuació d'aigües pluvials a la plaça Unió 

TORTOSA ( Baix Ebre ). - Aigües de Tortosa ha començat les obres de la segona fase del projecte que ha de permetre millorar els problemes d'inundabilitat a la plaça Unió i a la seua confluència amb el carrer Barcelona, que apareixen quan hi ha forts aiguats. Mesos enrera es va construir un embornal transversal al carrer que ara es completarà amb una actuació a la rotonda i al Portal de Ciutat Nord. Aquest és un punt negre quan plou amb intensitat, que obliga a tallar el trànsit i genera problemes als baixos de la zona. Aigües de Tortosa està treballant per poder facilitar l'evacuació d'aigua acumulada.

Els treballs, en aquesta segona fase, s'estan fent al Portal de Ciutat Nord, amb l'objectiu d'incrementar la capacitat hidràulica aigües avall del sifó que travessa el canal de l'Esquerra de l'Ebre, desviant part de l'aigua cap al barranc de la Llet. La connexió del sifó i pas elevat a la xarxa de drenatge del Portal Nord es farà amb la disposició de tres canonades paral·leles d'una longitud total de 70 metres. Aquestes obres s'allargaran durant les properes quatre setmanes.

Imatge Ajuntament de Tortosa


Posted via Blogaway

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta