1 de juliol del 2014

Amposta torna a obrir el menjador social infantil i n'augmenta els recursos



AMPOSTA (Montsià).- L'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Amposta ha posat en marxa, per segon any consecutiu, el menjador social infantil ubicat al col·legi Soriano Montagut. El projecte va engegar-se l'any passat amb l'objectiu de garantir els dinars dels infants que durant el curs escolar es beneficien del servei de menjador que ofereixen els diferents centres de la ciutat. Així, durant els mesos de juliol i d'agost, el centre oferirà el dinar a 34 xiquets i xiquetes d'entre 1 i 14 anys corresponents a 16 famílies d'Amposta. El col·legi Soriano Montagut comptarà amb la col·laboració de l'Hospital Comarcal, encarregat de subministrar les diferents menjades.

La regidora de Sanitat i Serveis Socials de l'Ajuntament d'Amposta, Laia Subirats, ha assegurat que l'objectiu principal de la iniciativa és garantir que els xiquets que durant l'estiu no disposen de beca-menjador puguin seguir rebent els nutrients que necessiten per a desenvolupar-se correctament. Subirats ha assegurat que l'Ajuntament no podia obviar aquesta necessitat actual que esperen que en un futur pugui canviar. Enguany, el menjador ha hagut d'augmentar la seua capacitat per l'increment de la demanda i, conseqüentment els recursos que es reserven. La regidoria destinarà una partida de 6.000 euros, 2.000 euros més respecte l'any anterior. Així ho ha detallat l'alcalde d'Amposta, Manel Ferré. El projecte del menjador social infantil pretén ser un complement a l'ajuda en alimentació que les famílies ja reben a través de les tres ONG del municipi (Caritas, Creu Roja i Siloé) i que s'ofereix durant tot l'any a través dels serveis socials de la població.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta