1 de juliol del 2014

El sorteig del 'Cuponazo' de l'ONCE reparteix 1,8 milions d'euros a Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- El sorteig del 'Cuponazo' de l'ONCE ha repartit 1,8 milions d'euros en premis a Tortosa del sorteig del 'Cuponazo' d'aquest passat divendres, 27 de juny. Els 60 cupons premiats amb 30.000 euros cadascun van ser dispensats al punt de venda de Francisco Peña, a la plaça Joaquim Bau, número 6. El número guanyador va ser el 17.345. Peña ha mostrat la seua satisfacció per haver pogut repartir aquest premi entre tanta gent, la majoria de Tortosa. Alguns dissabte ja sabien que el seu cupó era premiat però altres han conegut la notícia aquest dilluns, quan s'han aproximat al punt de venda de Peña, qui ha explicat que no havia repartit mai un premi tan gros.

El Cuponazo de l'ONCE posa en joc, tots els divendres de l'any, un premi major de 9 milions d'euros, més 9 segons premis de 100.000 euros, 134 premis de 30.000 euros a les cinc xifres del primer premi, i 1.206 premis de 600 euros a les cinc xifres dels segons premis. Segons la mateixa ONCE, enguany ja ha repartit a Catalunya més de 30 milions d'euros. Actualment, Tortosa depèn de l'agència de l'organització a Tarragona, que presta serveis a 795 afiliats i compta amb 201 agents venedors dels productes de l'organització.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta