6 de juliol del 2014

L'alcalde de la Torre de l'Espanyol, Eduard Masip, dimiteix per sorpresa

LA TORRE DE L'ESPANYOL ( Ribera d'Ebre ). - La Societat de la Torre de l'Espanyol va ser l'escenari, divendres a la nit, de la dimissió sorpresa del seu alcalde, Eduard Masip, de CiU. Segons han explicat alguns veïns del municipi, l'equip de govern va convocar una assemblea per tal de donar compte sobre alguns projectes que s'estan duent a terme al poble, entre els quals la reforma del nucli antic. També han detallat que al final de l'assemblea, Masip va aprofitar l'avinentesa per anunciar la seva dimissió, després de poc més de tres anys al capdavant del consistori. Entre els motius, han dit, hi ha la "falta de confiança" amb el seu equip.

La notícia, han assegurat, ha deixat sorpresos i descol·locats molts dels vilatans. Masip és un dels alcaldes més joves de les Terres de l'Ebre, i divendres a la nit va anunciar que plega. Una notícia que, tal com han manifestat alguns veïns del poble, "ningú s'esperava". Eduard Masip, militant d'Unió, governava al municipi amb dos regidors més de CiU i dos d'ERC, mentre que a l'oposició hi ha dos regidors del PSC. La decisió de Masip s'haurà de ratificar en un plenari, que segurament se celebrarà dijous que ve.

Segons ha pogut saber l'ACN, que ha intentat posar-se en contacte amb l'alcalde sense èxit, entre les raons que han portat Masip a renunciar al càrrec hi ha la manca de suport de la resta del seu equip. Alguns també han apuntat a les queixes que ha rebut per la reforma del casc antic del municipi, un dels projectes més importants del mandat -finançat amb fons europeus i en el qual s'han invertit 250.000 euros-.

Via ACN


Posted via Blogaway

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta