11 de juliol del 2014

L'Assemblea Nacional Catalana farà un mural gegant al Trabucador amb la cara de Juncker i Schulz

TORTOSA (Baix Ebre).- Els missatges als principals líders mundials centraran la campanya d’estiu de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Els actes previstos per als mesos de juliol i agost tindran un clar objectiu d’internacionalització del procés i de dinamització del territori. A les Terres de l'Ebre el mural es durà a terme el proper diumenge 20 de juliol a la platja del Trabucador, interpel·lant Jean Claude Juncker i Martin Schulz, president de la Comissió Europea i del Parlament Europeu, respectivament. 

L’Assemblea Nacional Catalana ha presentat aquest dijous 10 de juliol la campanya d’actes previstos per aquests dos mesos previs a la Diada de l’Onze de Setembre 2014. Els actes, que es desenvoluparan durant els mesos de juliol, agost i la primera setmana de setembre, tindran lloc arreu de la geografia catalana, així com a diverses ciutats del món, gràcies a la col·laboració de les assemblees territorials i exteriors de l’ANC.

Com ja es va fer l’any passat amb els assajos de  la Via Catalana, l’objectiu de la campanya és internacionalitzar el procés català, així com la dinamització del territori  de cara al 9N. “El 2014 és l’any decisiu en el nostre camí cap a la independència. Per això enguany la data més important no és l’Onze de Setembre, sinó el 9N: el dia que votarem i decidirem la nostra llibertat”, han dit des de l'ANC. En aquest sentit, i tal com ha explicat Núria Vinyals, membre del Secretariat Nacional de l’ANC, a partir d’aquest dissabte 12 de juliol i durant cada cap de setmana, l’Assemblea Nacional Catalana organitzarà grans actes regionals en què es desplegarà un gran mural interpel·lant cadascun a un líder polític que serà clau a l’hora del reconeixement internacional de la causa catalana per tal d’aconseguir ressò mundial i informar-los que els catalans votarem el 9N. 

El primer mural estarà dirigit al presidents dels Estats Units, Barack Obama i es desplegarà a Badalona. En total es realitzaran 10 grans murals, un per cada líder mundial interpel·lat, i tindran unes dimensions de 15x30 metres cadascun d’ells. Barack Obama, Jean Claude Juncker, Martin Schulz, Angela Merkel, François Hollande, David Cameron, Matteo Renzi, Ban Ki Moon, Dilma Rousseff, Francesc I i Fredik Reinfeldt són els líders mundials a qui s’enviarà aquest missatge de democràcia i llibertat.

Jean Claude Juncker  i Martin Schulz, president de la Comissió Europea i del Parlament Europeu, respectivament. La Unió Europea és el marc polític europeu del qual Catalunya forma part a través d'Espanya i tindrà un paper molt important de cara al reconeixent del nou Estat català. La motivació de posar dues cares és per representar l'eix dreta-esquerra i a l'hora interpel·lar les dues institucions principals de la UE. 


Posted via Blogaway

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta