2 de juliol del 2014

Moció popular de la CUP per fiscalitzar la gestió dels hospitals de Tortosa

TORTOSA ( Baix Ebre ). - La CUP insta a l’Ajuntament de Tortosa a fiscalitzar els hospitals de la ciutat gestionats per SAGESSA, davant el fet que l’Hospital de Jesús està sent investigat pel cas INNOVA. LA CUP ha explicat aquest dimecres la moció popular que ahir va registrar a l’Ajuntament de Tortosa. A la moció es demana la realització d’una auditoria feta per una empresa externa i amb la col·laboració de la interventora de l’Ajuntament de Tortosa, vers la gestió de GESAT/SAGESSA/GINSA; també fer públiques les conclusions d’aquest informe i, si aquestes manifesten irregularitats en la gestió, que l’Ajuntament de Tortosa intervinga les empreses mitjançant la fiscalització de la interventora.

La CUP ha decidit presentar aquesta moció per "l’immobilisme" de l’Ajuntament de Tortosa davant d’un cas de presumpta corrupció de SAGESSA, empresa que gestiona el 48,23% del pressupost de Tortosa (mitjançant SAGESSA i GINSA, filial de SAGESSA). A més a més, la CUP de Tortosa és coneixedora de la investigació duta a terme a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús amb relació amb les presumptes factures falses pagades a Carles Manté, exdirector de Catsalut, per treballs no realitzats. Mitjançant aquesta moció, la CUP pretén pressionar l’Ajuntament de Tortosa perquè es parle d’aquesta qüestió al pròxim ple municipal i es facen mesures de control de la gestió dels hospitals de la ciutat gestionats per SAGESSA.

Imatge CUP de Tortosa


Posted via Blogaway

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta