6 de juliol del 2014

Periodistes nordamericans d'un canal temàtic adreçat al poble jueu visiten Tortosa


TORTOSA ( Baix Ebre ). - Un grup de periodistes del canal JLTV, amb seu a Los Angeles, als Estats Units, i especialitzat en la producció de continguts de temàtica jueva, ha visitat aquesta setmana Tortosa en el marc d'un viatge organitzat per la Red de Juderías-Caminos de Sefarad, que també els ha portat a Barcelona, Girona, Besalú i Castelló d'Empúries, municipis coneguts pel seu important llegat patrimonial jueu.

Abans d'arribar a Tortosa, els periodistes han visitat el celler cooperatiu de Capçanes (Priorat) on s'elabora vi amb la tècnica kosher. A la ciutat de Tortosa han tingut ocasió de conèixer la Catedral, el Museu i el call de Remolins,  que han visitat de la mà de La Jueva de Tortosa, la representació teatralitzada que ha posat en marxa fa uns mesos una empresària local.

El canal nordamericà JLTV emet des del 2006 de manera ininterrompuda durant 24 hores continguts sobre cultura, història, tradició i valors del poble jueu, i està disponible en més de 40 milions de llars.

La Jueva amplia representacions

"La Jueva de Tortosa", el nou producte turístic que ha posat en marxa l'emprenedora Pilar Cugat per promocionar el call de la ciutat, està tenint molt bona acceptació i, amb l'arribada de la temporada d'estiu, ha ampliat el nombre de representacions i els col·lectius a qui s'adreça i ha exportat el producte, en format concert, a altres poblacions. Per conèixer més detalls d'aquest nou atractiu turístic: www.lajuevadetortosa.com.

Imatge Ajuntament de Tortosa

Posted via Blogaway


Posted via Blogaway

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta