6 de juliol del 2014

Teresa Esmel, nova alcaldessa de Godall: "Aportaré treball i moltes ganes per continuar el projecte de millora"


GODALL (Montsià).- Terrsa Esmel ha estat escollida alcaldessa de Godall aquest dissabte, en substitució de Francesc Miró, que deixa el càrrec per dedicar-se a la candidatura com alcaldable del PSC a Amposta. "Ganes i il·lusió no me'n falten per continuar un projecte per fer encara molt més millor Godall", ha assenyalat Esmel en un acte que ha omplert de gom a gom el saló de sessions de l'Ajuntament.

Esmel ha agraït la confiança dipositada pel ja exalcalde, Francesc MIró, i dels regidors del govern, de qui ha destacat la feina feta i la capacitat d'haver transformat el municipi. Esmel també ha explicat que la principal prioritat com acaldessa serà, com fins ara, estar sobretot al costat de les persones. "Estem vivint moments molt difícils, però entre tots i totes serem capaços de tirar endavant els projectes nous que ens proposem". També ha insistit en la necessitat de mantenir els ajuts que s'estan donant als més joves i apostar per la promoció econòmica amb l'impuls turístic de la Serra de Godall i, evidentment, dels Carnavals. 

"Que l'abre no t'impedeixi veure el bosc", li ha recomanat Miró, que ha destacat l'empenta i la capacitat de treball de la nova alcaldessa, assegurant que "tanquem una bona etapa i n'obrim una nova de renovada esperança". Miró ha agraït tot el suport rebut durant aquests quatre mandats i s'ha referit a un missatge que un veí li ha fet arribar dissabtr mateix en què li desitja sort per assumir el nou repte a Amposta després d'haver aconseguit fer realitat els reptes a Godall. 

Imatge Víctor Montecino


Posted via Blogaway

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta