1 de juliol del 2014

Un bus directe connecta des d'aquest dimarts les Terres de l'Ebre i l'aeroport del Prat



 TORTOSA (Baix Ebre).- A partir d'aquest dimarts 1 de juliol, un bus enllaçarà directament les Terres de l'Ebre amb l'aeroport del Prat. Així ho va anunciar el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. Des de les Terres de l'Ebre no hi ha un servei que connecti directament amb l'aeroport del Prat, per la qual cosa cal viatjar fins a Barcelona i des d'allà recular fins a l'aeroport amb els serveis ferroviaris o d'autobús que hi connecten. El temps de viatge augmenta de 30 a 40 minuts. Des de l'1 de juliol i fins al 31 d'agost, en canvi, totes les expedicions entre les Terres de l'Ebre i Barcelona faran parada a l'aeroport. La connexió amb un servei llançadora sortirà (o arribarà) des d'una parada situada en una via de servei paral·lela a l'autovia C-31, a l'alçada del municipi de Gavà.

Els usuaris que van a l'aeroport (o que en vénen) hauran de canviar de vehicle, mentre que la resta continuaran el seu viatge fins a Barcelona o fins al seu destí a les Terres de l'Ebre si van en sentit contrari. La llançadora farà parada a la terminal 1 de l'aeroport. Aquests serveis s'oferiran a les poblacions de la línia d'Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Amposta, l'Aldea i Tortosa. Així mateix, la connexió amb l'aeroport a través de la llançadora també s'instaura a la línia procedent de la Terra Alta.

D'altra banda, a partir de l'octubre es reforcen les connexions amb transport públic per carretera entre les Terres de l'Ebre i Barcelona. El corredor d'Alcanar s'incrementarà en 6 expedicions (3 d'anada i 3 de tornada) de dilluns a divendres i 2 expedicions (1 d'anada i 1 de tornada) els dissabtes durant tot l'any. En total seran 20 expedicions (10 d'anar i 10 de tornar) entre setmana i 10 els dissabtes. D'altra banda, la concessionària de la línia, HIFE, reduirà en un 25% el preu actual del títol d'anada i de tornada entre qualsevol municipi de les Terres de l'Ebre i Barcelona.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta