2 de juliol del 2014

Una trentena de dotacions dels Bombers continuen treballant en l'incendi forestal de Tivissa

TIVISSA (Ribera d'Ebre).- Un total de 27 dotacions terrestres i tres mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat -un helicòpter de comandament i dos helicòpters bombarders- continuen treballant aquest dimecres al matí en les tasques d'extinció de l'incendi forestal de Tivissa, que es troba estabilitzat des d'aquest dimarts a la nit i ha cremat unes tres hectàrees. Segons els Bombers de la Generalitat, durant la nit no hi ha hagut cap complicació i s'ha pogut anar repassant tot el perímetre. Es tracta d'una zona de barranc de molt difícil accés i els bombers van haver de ser traslladats en helicòpter.

Pel que fa el foc de Tivenys (Baix Ebre), ha cremat dues hectàrees i es troba en fase d'estabilització.En aquest incendi, hi treballen 13 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat. També es tracta d'una zona de molt difícil accés i durant la matinada s'ha anat repassant el perímetre.

D'altra banda, pel que fa els incendis que es van declarar durant la tarda d'aquest dimarts a Miravet i Riba-roja d'Ebre ja es troben extingits. Com els anteriors, la causa dels focs va ser un llamp. El de Miravet va començar poc abans de les sis de la tarda, prop del quilòmetre 46 de la carretera C-12, a l'altra banda del riu per la zona de muntanya. Hi van treballar 13 dotacions terrestres.

Abans però, es va iniciar un altre incendi en una zona de vegetació, també d'accés difícil, a Riba-roja d'Ebre, entre Maials i Flix. Fins al lloc, s'hi van desplaçar dos camions d'aigua, tres vehicles lleugers de comandament i suport i un helicòpter bombarder. L'incendi, que ja està extingit, hauria cremat uns 100 metres quadrats de superfície.

Via ACN


Posted via Blogaway

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta