6 d’agost del 2014

Amposta reforça el servei de neteja viària del nucli urbà amb una ampliació de l'externalització


AMPOSTA (Montsià).- L’Ajuntament d’Amposta ha ampliat aquest mes d’agost l’externalització del servei de neteja viària urbana amb l’empresa Urbaser. Els bons resultats de l’externalització han portat el consistori a ampliar el servei, del qual l’empresa ja en realitzava una part des del 2008. Per tant, ara Urbaser també la farà en el tram del nucli urbà comprès entre la façana fluvial i el carrer Miquel Granell, i en la part situada des del carrer Josep Tarradellas fins a l’extrem sud. Mentrestant, els serveis municipals faran la neteja de la resta del nucli urbà. L’ampliació del servei tindrà un pressupost de 76.000 euros, que l’Ajuntament destinarà a fer que la ciutat puga tenir unes condicions de neteja “immillorables”. A més, l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha afirmat que l’augment de les freqüències del servei farà que la ciutadania puga percebre clarament la millora de la neteja de carrers i places.


La ciutat d’Amposta té 300 carrers, cosa que suposa 180 quilòmetres de via per a la neteja. En total, els serveis municipals i l’empresa Urbaser destinaran a la via pública quatre màquines de neteja, equipades amb GPS per un millor control dels recorreguts que es realitzen cada dia. Dos de les màquines seran aportades per l’empresa externa, que també hi destinarà tres equips de recollida manual amb cotxes i bufadors. El personal total dedicat a la neteja són 11 treballadors, cinc del quals pertanyen als serveis municipals. A banda, Ferré també ha anunciat que al setembre s’iniciarà una nova campanya de sensibilització ciutadana. A més, l’alcalde ha explicat que s’està estudiant la posada en funcionament d’un servei de recollida i neteja dels excrements d’animals.

Amb aquesta ampliació del servei de neteja, Ferré va recordar el compromís del govern municipal de mantenir durant aquest mandat el nivell i la qualitat dels serveis públics, que incloïa un increment del manteniment i conservació de la via pública.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta