19 d’agost del 2014

Batea no descarta tallar el subministrament d’aigua de forma puntual



BATEA (Terra Alta).- L’alcalde de Batea, Joaquim Paladella, no descarta fer algun tall puntual en el subministrament d’aigua a la població per tal de superar l’episodi de restriccions que pateixen arran de l’aparició d’una taca al pantà de Riba-roja d’Ebre. Paladella ha explicat que la previsió és que els camions cisterna abasteixin el dipòsit que subministra aigua a Batea, però també a Vilalba dels Arcs i la Pobla de Massaluca, fins conèixer, aquest dimecres a la tarda, els resultats definitius de l’anàlisi feta a les algues aparegudes a plantà. Un total de 48 hores que Paladella afirma que intentaran passar com podran.

L’Ajuntament de Batea ha tancat la piscina municipal, ha prohibit l’activitat dels túnels de rentadors de cotxes i també regar jardins. L’equip de govern també va fer una reunió amb els veïns aquest mateix dilluns a la nit per explicar la situació i demanar-los que racionin al màxim el consum d’aigua. La previsió és que amb els 600 metres cúbics diaris que s’aportaran al dipòsit que abasteix els tres municipis de la Terra Alta es pugui subministrar aigua a la població sense talls, però Paladella no descarta que s’hagi de fer algun tall puntual. Un aspecte que preocupa especialment el municipi de Batea són les granges i que no arribi aigua suficient perquè els animals puguin beure. Ara bé, Paladella ha volgut llençar un missatge de tranquil·litat i s’ha mostrat convençut que l’aigua del pantà de Riba-roja d’Ebre és bona.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta