12 d’agost del 2014

Bel confia en consensuar el nou projecte de piscines al voltant de les festes de la Cinta



TORTOSA (Baix Ebre).- L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha avançat que al voltant de les festes de la Cinta confia en poder consensuar un nou model de piscines per a la ciutat. En declaracions a Canal 21 Ebre, Bel va admetre que el projecte del complex d'aigües "no ha sortit bé", però que el govern de CiU ho va intentar, a diferència dels partits de l'oposició "que ni tan sols ho van intentar" quan governaven a l'Ajuntament. De fet, Bel va afegir-hi que ara ho tornaran a intentar, tot i la conjuntura econòmica i les restriccions pressupostàries que el govern de l'Estat imposa als ajuntaments per tirar endavant les inversions. "Fins i tot tenint superàvit, com té l'Ajuntament de Tortosa", va recordar Bel tot afirmant que "abans o després de la Cinta" intentaran consensuar amb els grups de l'oposició quin és el model de piscines i les altres instal·lacions complementàries.

Bel va fer aquestes declaracions durant la jornada de 24 hores nedant contra el càncer que va celebrar el Club Natació Tortosa a la piscina municipal. La jornada va comptar amb la participació de nedadores d’elit del territori, com l’excampiona d’Espanya, Anna Aïda Cid, o Maria Cotaina. Durant 24 hores, de les 12 hores de dissabte i fins les 12 hores de diumenge, un total de 150 persones van passar per la piscina municipal per nedar contra el càncer. Cadascun dels participants escollia la distància que volia nedar. Així, en total, les 150 persones que van nedar en aquestes 24 hores van recórrer 158.800 metres, utilitzant en determinades ocasions, fins a cinc carrils de la piscina alhora. A més, amb la venda d’uns casquets commemoratius al preu de 5 euros, s’han aconseguit recaptar 800 euros en favor de la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

El president del Club Natació Tortosa, Xavier Montfort, va explicar que el club ha volgut recuperar aquesta iniciativa de caire social amb motiu del 40è aniversari del club. Montfort ha afirmat que es tractava d’una prova pilot, però que vist l’èxit assolit, ja es plantegen repetir-ho l’any que ve. Ara bé, Montfort va afirmar que tot i que des del Club Natació Tortosa intenten fer-ho el millor possible, no poden créixer més per l’espai insuficient de les piscines. Una llarga reivindicació del club.


1 comentari:

  1. Aquí tenim una foto del projecte:
    http://humorcillet.blogspot.com.es/2014/01/les-noves-piscines-de-tortosa-lo.html

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta