12 d’agost del 2014

Detinguts dos joves per robar en dues cases adossades de Corbera d'Ebre


CORBERA D'EBRE (Terra Alta).- Els Mossos d'Esquadra van detenir, el passat dilluns 4 d'agost, dos joves de 25 i 22 d'anys com a presumptes autors de dos robatoris amb força en domicilis de Corbera d'Ebre. Els fets van passar dos dies abans, quan els presumptes lladres van entrar a l'interior de dues cases adossades aprofitant que els seus propietaris no hi eren. Forçaven persianes i mosquiteres, i s'emportaven joies, aparells electrònics i diners en efectiu. Els dos detinguts, de nacionalitat romanesa i veïns de Móra d'Ebre, ja tenien antecedents policials, i després de ser passar a disposició del Jutjat de Gandesa van quedar en llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

En un dels habitatges, un dels detinguts va ser sorprès pels propietaris mentre encara es trobava a l'interior de la casa. Tot seguit va fugir, juntament amb altres dos persones, i una quarta que els esperava en un vehicle amb el que van marxar ràpidament del lloc. Mentre fugien van llençar pedres als propietaris per tal de dissuadir-los i que no els seguissin. Malgrat tot, les dades i descripcions aportades van permetre que la Policia pogués detenir dos dels presumptes lladres dos dies després. Els dos joves ja tenien antecedents policials per delictes contra la propietat. Els Mossos d'Esquadra han informat que mantenen oberta la investigació i que no descarten noves detencions.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta