13 d’agost del 2014

ERC i CiU d'Alcanar topen per l'existència de 14 vehicles municipals sense assegurança

ALCANAR (Montsià).- El govern d’Alcanar ha volgut respondre aquest dimecres la denúncia que la setmana passada feia el grup de CiU, per l’existència de 14 vehicles municipals sense assegurança obligatòria. Segons el govern del republicà Alfons Montserrat, la situació s’ha produït perquè des d’intervenció de l’Ajuntament va haver un canvi de criteri, en el sentit de no admetre les domiciliacions bancàries de les assegurances dels vehicles municipals. A través d’un comunicat, han explicat que es tracta d’un criteri tècnic, aliè a l’equip de govern, i que només va comportar algun retard en la renovació de les pòlisses. Però han assegurat que cap vehicle municipal va circular o treballar sense assegurança.

En aquest sentit, han afirmat que és fals que el tractor i el camió grua, o qualsevol altre vehicle, treballés sense cap assegurança, i també que cap operari es negués a treballar sense aquesta cobertura. En tercer lloc, també afirmen que la regidoria de Brigada va actuar per garantir que cap vehicle estigués treballant sense assegurança. En aquest tema, apunten des de l’Ajuntament, el govern municipal d’ERC ha estat molt curós, ja que hi ha antecedents en governs de CiU amb accidents funestos, precisament amb vehicles sense assegurança. Finalment, el comunicat oficial també rebutja “l’estil de fer oposició de CiU basat en la tergiversació, la manipulació de les dades i les mentides”.

El grup municipal de CiU a Alcanar havia denunciat dimecres passat que un total de 14 vehicles de l’Ajuntament canareu han estat sense assegurança obligatòria, i que un camió grua ha estat fins a 115 dies en aquesta situació. El grup de l’oposició va explicar que després del venciment de les assegurances no s’havien renovat les altes de vehicles de diverses tipologies, i que els períodes sense cobertura oscil·lava entre els dos i els 115 dies, ja que s’han produït entre l’1 d’agost del 2013 i l’1 de juny d’enguany. CiU d’Alcanar va criticar el que considera “negligència” i “incompetència” del govern municipal d’ERC en aquest tipus de qüestions. El portaveu de CiU, Ivan Romeu, va explicar que alguns vehicles no van ser utilitzats perquè els mateixos treballadors s’hi van negar, però que altres van efectuar igualment el seu servei. Seria el cas, segons Romeu, del tractor que va transportar la carrossa d’un dels Reis Mags, quan el venciment de la seua assegurança es produïa el 19 de desembre de 2013 i no es va renovar fins el 25 de febrer passat. El portaveu de CiU també va denunciar que un altre dels vehicles que no podia funcionar sense assegurança és el camió grua que s’utilitza per col·locar els llums de Nadal. Romeu va concloure que, per sort, en aquests mesos no s’ha hagut de lamentar cap incident.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta