4 d’agost del 2014

El servei de rehabilitació de la fundació Terra Alta, ara també des del CAP de Batea


BATEA (Terra Alta).- El servei de rehabilitació ambulatòria de la Terra Alta torna a Batea, després que l’Institut Català de la Salut i la Fundació Terra Alta Segle XXI hagen trobat una solució provisional. Des de la setmana passada, el servei ha passat a prestar-se al CAP de Batea, segons va informar Ràdio Móra d’Ebre. I és que des de principis del mes de juliol, la fundació prestava el servei de rehabilitació des del CAP de Gandesa, després de signar un conveni amb l’ICS. De fet, el CAP de Gandesa seguirà prestant el servei de rehabilitació ambulatòria en horari de matí i tarda, mentre que el CAP de Batea només l’oferirà en horari de matí.

Cal recordar que la Fundació Terra Alta Segle XXI va haver de traslladar el servei de rehabilitació a Gandesa, el passat 1 de juliol. Ho va fer per complir amb l’auto del jutjat contenciós administratiu número 2 de Tarragona, que va donar la raó a l’Ajuntament de Batea i va denegar la possibilitat d’oferir el servei de rehabilitació ambulatòria i logopèdia a les instal·lacions que la fundació té a Batea. L’alcalde de la població, Joaquim Paladella, havia ordenat el cessament de l’activitat perquè el local no reunia les condicions, tot i que Salut havia avalat la idoneïtat de les instal·lacions de la fundació a Batea. Per resoldre el conflicte, Paladella va oferir la sala de rehabilitació de la residència de Batea, però Salut va preferir traslladar el servei al CAP de Gandesa, i ara també al CAP de Batea.

Imatge Street View de Google Maps

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta