13 d’agost del 2014

Festa de Flix per la Independència amb la formació d'un mosaic amb lletres humanes


FLIX (Riber d'Ebre).- La secció de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Flix ha organitzat per aquest divendres, 15 d’agost, la formació d’un mosaic reivindicatiu amb lletres humanes, amb el lema ‘Flix Independència’. Serà cap a les set del vespre, un cop que s’acabin les curses de la Festa del Riu, un dels actes més tradicionals de la festa major de Flix. A la Costa del Graner es formarà un mosaic amb lletres humanes, que s’aniran construint en un ambient desenfadat, festiu i amb clau d’humor, per donar suport al procés cap a la independència de Catalunya. De fet, l’acte té la col·laboració del grup Flexus Teatre i també el suport de l’Ajuntament de Flix, adherit a l’Associació de Municipis per la Independència.

D’altra banda, Aldover per la Independència també ha programat una conferència per al proper divendres, 22 d’agost, a les vuit del vespre. La xerrada col·loqui durà per títol “El futur de les pensions i les ajudes agràries a la Catalunya independent”, i anirà a càrrec de Jordi Romeva, membre de la sectorial de jubilat de l’ANC i col·laborador del Cercle Català de Negocis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta