27 d’agost del 2014

Iniciativa proposarà al ple un pla per agilitzar la rehabilitació d'habitatges al nucli antic de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- Iniciativa Entesa per Tortosa presentarà quatre mocions al proper ple de l'Ajuntament, que se celebrarà dilluns. En concret, els ecosocialistes demanaran un millor servei ferroviari a les Terres de l’Ebre; el rebuig a la reforma del PP respecte a l’elecció dels alcaldes i alcaldesses; la necessitat d’un calendari de tancament de les centrals nuclears; i, finalment, l’agilització d’un pla de rehabilitació i planificació del nucli antic de Tortosa.

El portaveu d’Iniciativa-Entesa per Tortosa, Jordi Jordan, ha demanat agilitzar aquest procés per evitar fets com el de la passada nit, amb l’ensorrament de la façana d’una de les cases deshabitades del nucli antic de la ciutat. Jordan ha insistit que fets com aquests donen una mala imatge de la ciutat i suposen un perill per a la ciutadania. Per aquest motiu, confia que, en el proper ple, "el govern municipal estableixi un diàleg sincer, honest i serè amb l’oposició", i que sigui "sensible a les propostes constructives i positives" que fan des d’Iniciativa Entesa per Tortosa.

D’altra banda, el portaveu d’Iniciativa ha assegurat que avalaran la moció que va presentar la Plataforma Trens Dignes de les Terres de l’Ebre per reclamar una millora de la deficitària situació de la línia ferroviària. Una tercera proposta, per part d’ICV, és el rebuig a la reforma que el PP central vol tirar endavant i que afectarà al procés d’elecció dels alcaldes i alcaldesses municipals. Jordan ha reclamat a CiU el rebuig absolut, ja que la seua aprovació suposaria un atac directe al sistema democràtic.

Via Canal 21 Ebre


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta