1 d’agost del 2014

La Ribera d’Ebre aprova el projecte conjunt d’eficiència energètica per a 10 pobles de la comarca



MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- El ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha aprovat per unanimitat el projecte d’eficiència energètica de la comarca, amb l’aprovació inicial del conveni de col·laboració entre els municipis adherits i l’ens comarcal, així com els plecs de les clàusules tècniques, administratives i econòmiques que han de regir l’adjudicació d’aquest projecte. L’objectiu del Consell Comarcal és poder adjudicar el projecte abans de finals d’any perquè les obres estiguin finalitzades a l’abril del 2015. Amb aquest projecte, en què s’han adherit un total de 10 poblacions, es contempla la modificació de la il·luminació municipal actual per la tecnologia led d’un total de 4.200 punts de llum, un canvi que ha de representar un estalvi en la factura de la llum d’entre el 50 i el 70%. Els 10 pobles que participaran en el projecte són Benissanet, Darmós, Garcia, la Palma d'Ebre, la Torres de l'Espanyol, Miravet, Móra la Nova, Riba-roja d'Ebre, Tivissa i Vinebre.

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha valorat positivament l’aprovació d’aquest projecte. També el portaveu del PSC-PM del Consell de la Ribera d’Ebre, Josep Solé Arnal, i el portaveu d’ERC-AM, Francesc Barbero, han fet una valoració favorable de l’aprovació d’aquest projecte d’estalvi energètic. Els dos portaveus han coincidit amb que aquest pla representa una millora per als municipis adherits. Per altra banda, el ple del Consell també va aprovar el pla econòmic i financer d’aquest ens, que porta per objectiu assolir la situació d’equilibri financer el proper 2015.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta