18 d’agost del 2014

L'aparició d'una taca desconeguda a Riba-roja d'Ebre obliga a tallar l'abastament d'aigua a cinc pobles


RIBA-ROJA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- La Confederació Hidrogràfica de l'Ebre ha decidit deixar de bombar aigua als municipis que s'abasteixen del pantà de Riba-roja d'Ebre, a causa de l'aparició d'una taca a la superfície de l'embassament, prop de la presa. Segons ha informat Protecció Civil, el Consorci Aigües Tarragona (CAT) ja ha portat a analitzar una mostra de la taca amb urgència, perquè es desconeix l'origen del vessament. Segons TV3, també podria tractar-se d'algues en descomposició.

Els municipis afectats, als quals ja s'ha informat de la situació, són Flix, Riba-roja d'Ebre, Batea, Vilalba dels Arcs i la Pobla de Massaluca. Però, tot i el tancament del pantà, tenen aigua per 48 hores. Mentre no s'aclareixi l'origen de la taca, Protecció Civil ha recomanat als veïns no beure aigua de l'aixeta.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta