14 d’agost del 2014

Llanos de Luna haurà de comparèixer al Parlament pel projecte Castor


BARCELONA.- La delegada del Govern de l’Estat a Catalunya, María de los Llanos de Luna, haurà de comparèixer al Parlament, per donar explicacions sobre el projecte Castor. La Comissió d’Interior, presidida pel socialista Celestino Corbacho, ha demanat a la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, que “convoqui formalment” a Llanos de Luna, pel dijous 25 de setembre, a les 10 del matí. Llanos de Luna hauria de comparèixer a requeriment del grup d’ICV-EUIA per dos qüestions. En primer lloc, per informar sobre la situació del Centre d’Internament d’Estrangers de Barcelona, i sobre les actuacions de la Delegació de l’Estat amb relació al model de seguretat de Catalunya. En segon lloc, també per detallar la tramitació i l’informe de l’auditoria tècnica i econòmica del projecte Castor, encarregada pel Ministeri d’Indústria.

El diputat d’ICV-EUiA, Jaume Bosch, que juntament amb Hortènsia Grau ha estat qui ha presentat la sol·licitud de compareixença, ha recordat que l’article 59.5 de l’Estatut estableix que “els càrrecs públics i el personal al servei de les administracions públiques que actuen a Catalunya tenen l’obligació de comparèixer a requeriment del Parlament”. En aquest sentit, Bosch ha avisat que igual que van fer amb la no compareixença de la diputada del PP Alicia Sánchez Camacho, els ecosocialistes, si ara no compareix la delegada del Govern, promouran la seua reprovació al Parlament de Catalunya.

1 comentari:

  1. jo la reprovaria en forma directa, i sense explicacions. i és que ......

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta