20 d’agost del 2014

Móra d'Ebre edita el seu primer fulletó turístic i anuncia un pla director de turisme



MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- L’Ajuntament de Móra d’Ebre ha editat el primer fulletó turístic de la població. Sota el nom de “Móra d’Ebre, un riu de vida”, el fulletó fa una pinzellada de tots els actius turístics que té la població, com el castell situat a la part alta del nucli antic, els escuts de les portalades, les ermites de Sant Jeroni i Santa Madrona. En el capítol destinat al riu Ebre es parla de la façana fluvial, de les rutes per fer a peu o amb bicicleta, o les activitats nàutiques es poden realitzar. També es detalla informació sobre les fires i festes locals, la gastronomia representativa de Móra d’Ebre, i s’inclou dades de contacte dels punts d’informació turística, restauració i allotjament.

L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, ha remarcat que el fulletó serà una eina útil per promocionar i difondre l’activitat turística a Móra d’Ebre, més tenint en compte que fins ara no existia cap material d’aquest tipus. Així mateix, ha detallat que aquest fulletó forma part de la campanya iniciada per l’Ajuntament obrir Móra d’Ebre al riu. L’alcalde també ha volgut destacar que s’ha fet una tirada curta d’aquest fulletó, ja que consideren que ha d’estar obert a canvis, i ha d’anar evolucionant i creixent de la mateixa manera que ho faci el poble.

Piñol també ha avançat que l’equip de govern està treballant en un document que ha de marcar les línies a seguir en matèria turística a Móra d’Ebre. L’alcalde morenc ha afirmat que es tracta d’un projecte ambiciós que requereix inversió i temps, per la qual cosa es buscarà el màxim consens polític. El fulletó turístic de Móra d’Ebre també remarca com a tret diferencial el fet que el municipi disposa de dos circuits, el Circuit de Móra d’Ebre, obert a tot tipus de públic per gaudir de la conducció i la velocitat, i el Kàrting Móra, conegut com 'La catedral del Kàrting' per la seva tradició i història.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta