7 d’agost del 2014

'Pobresa intel·lectual', article de Cristina Girón


Mai he estat partidària de majories absolutes en cap àmbit de la societat i menys en política. La riquesa de la democràcia rau en la varietat d'opinions i entenc que qualsevol aportació de millora és un fet a tenir en compte, ja que normalment, el que és vol aconseguir, és el bé comú per a tots i totes.

Dit això, d'un temps cap a aquí, exactament dues legislatures enrere, a la ciutat de Tortosa, qualsevol proposta manifestada per qualsevol col·lectiu o partit polític que no provinguin de l'equip de govern són tombades una rere l'altra, per la majoria absoluta de Ferran Bel. Sense tenir en compte com de positiva és aquesta per al municipi, simplement es descarta, perquè consideren que l'actual oposició té “pobresa intel·lectual”, paraules textuals del Senyor Alcalde al passat plenari del mes d'agost, per abordar qualsevol tema rellevant.

Doncs bé, la gravetat de la situació no rau en la contínua demostració de manca d'educació i despotisme que aquest govern està demostrant ple rere ple, del que ja comencem a estar acostumats, sinó que aquesta prepotència i manca d'autocrítica repercuteix directament en la ciutat de Tortosa i en la seva situació actual.

Tots i totes coneixem, per posar algun exemple gràfic, la situació actual de les piscines municipals de la ciutat, millor dit de la manca d'aquestes a Tortosa. També el tema de la manca d'il·luminació a la majoria de barris de la ciutat i la situació d'inseguretat que provoca. Per no parlar de la promoció de l'esport amb un circuit de salut, on les fonts no ragen aigua. Tots aquests exemples i molts més, són el resultat de no voler escoltar i de no voler comptar amb les propostes rebudes, en forma de mocions, de l'oposició.

Així doncs, deixem les lliçons per a l'escola, aprenem dels errors i treballem plegats i plegades pel bé comú.

Cristina Girón 
és politòloga i secretària de Comunicació d'ERC-Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta