27 d’agost del 2014

S'ensorra una casa al cor del nucli antic de Tortosa, sense provocar ferits


TORTOSA (Baix Ebre).- Una casa es va ensorrar parcialment aquest dimarts a la nit al carrer Sant Felip Neri, al barri del Castell, un dels espais més degradats del nucli antic de Tortosa. Una zona en què en les darreres setmanes s'han fet obres d'enderrocament, i molt a prop del solar on s’ha de construir el futur Palau de Justícia, al carrer de la Mercè. De fet, també fa uns dies que el mateix carrer està tancat al trànsit de vehicles amb dues tanques de color groc.

La casa va caure en desplomar-se el mur lateral. El succés no va ocasionar ferits i la Policia Local va tallar ràpidament els accessos al carrer. El regidor d’Iniciativa-Entesa per Tortosa, Jordi Jordan, va ser un dels primers en informar del succés a través de la xarxa social de Twitter, ja que en el moment de l’ensorrament es trobava sopant a prop de la casa que va caure. Jordan va insistir en què cal apostar urgentment per la rehabilitació del nucli antic.


Imatge Giordano Bruno, a Instagram

1 comentari:

  1. ...Sr Jordan, esto ha pasado, pasa, pasara y pasara por la tira de tropecientos años, la politica municipal de los 40 ultimos años, siempre es la misma, como los propietarios ya nos han dejado, o los herederos no quieren hacerse cargo de tales edificios, estos pasan a ser propiedad municipal, y la politica del ayuntamiento, dea del color que sea, dejan que la madre naturaleza haga su faena, asi solo recogen los escombros...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta