9 de setembre del 2014

Alcanar commemorarà el Tricentenari amb l'espectacle sobre 'Victus'


ALCANAR (Montsià).- El recital historicomusical 'Victus: del mal que van fer aquells soldats' serà a Alcanar el divendres 19 de setembre, en un acte organitzat per la Regidoria de Cultura per commemorar el Tricentenari. Interpretat per l’actriu Sílvia Bel, Carles Beltran i Llúcia Vives, la Cisterna del Vall serà el marc en què es podran escoltar lectures de fragments de la novel·la 'Victus' d’Albert Sánchez Piñol, acompanyades per música barroca de l’època del 1714.

L’espectacle 'Victus: del mal que van fer aquells soldats', és un recital basat en la memòria d'un dels episodis més ferotges de la història de Catalunya, recreant passatges -narrats i cantats- que difonen de forma lúdica i creativa moments èpics de l’època de la Guerra de Successió. El recital combina diferents elements musicals i literaris. La lectura de fragments escollits d’una de les novel·les històriques actuals i més completes sobre el 1714 es combina amb la narració de passatges de les memòries de Francesc de Castellví, considerat el millor cronista de la Guerra de Successió, i s’acompanya amb la interpretació de romanços que contextualitzen les vivències en la Catalunya del segle XVIII. Serà el 19 de setembre, a les 20 hores, a la Cisterna del Vall d’Alcanar. L’entrada és gratuïta i es prega màxima puntualitat. No es permetrà l’entrada a la Cisterna un cop iniciat el recital.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta