29 de setembre del 2014

Detingut un veí de Sant Carles de la Ràpita de 66 anys per suposats abusos sexuals a un menor d'Amposta


SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte un home de 66 anys i veí de Sant Carles de la Ràpita, com a presumpte autor d'abusos sexuals a un menor de 10 anys d'Amposta. L'home hauria recollit en diverses ocasions el menor d'un parc d'Amposta, l'hauria traslladat en cotxe al seu domicili a Sant Carles de la Ràpita i, després de mantenir-hi relacions, l'hauria tornat al mateix lloc. El detingut tindria antecedents per fets similars en el passat i els Mossos investiguen ara si podria estar implicat en altres casos. El jutge d'Amposta encarregat del cas ha ordenat el secret de sumari. El detingut continua a les dependències policials i passarà a disposició judicial en les pròximes hores.

Via ACN

1 comentari:

  1. Vostè requereix assistència financera o préstec urgent? i has d'ésser decebut pels bancs. Podem proporcionar una subvenció directa de fins a 5 milions d'euros a les taxes d'interès pràctic per a més informació i requisit de sol • licitud, contactar amb nosaltres via e-mail uspf.associates@gmail.com
    INFORMACIÓN DE DATOS DEL DEUDOR}

    Nombre completo:
    Monto del préstamo necesario:
    Propósito del Préstamo:
    duración:
    Fecha de nacimiento (aaaa-mm-dd):
    Sexo:
    Next of Kin:
    Dirección de la casa:
    Ciudad:
    País:
    Teléfono:

    Consideracions.
    Moises Miguelro

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta