15 de setembre del 2014

El IV VaPerTuVidal portarà a Mig Camí esport extrem i els concerts de Natural Band i Oques Grasses


TORTOSA (Baix Ebre).- El proper 27 de setembre se celebrarà a l’ermita de Mig Camí de Tortosa la quarta edició de la fest VaPerTuVidal, un acte festiu i esportiu en record del jove estudiant i ciclista Vidal Fusté. Durant la jornada, organitzada per l’Associació VaPerTuVidal, tindran lloc un seguit d’activitats que començaran a les 16.00h amb un descens de BTT amb remuntadors. Al llarg de la tarda també es realitzaran exhibicions de bike trial i dirtjump; un circuit d’aventura amb rocòdrom, pont tibetà i tirolina; un nou circuit ciclista infantil i tot un seguit d’activitats per a xiquets com tallers de dibuix i manualitats.

A les 21.00 hores, i donant pas a les activitats musicals, tindrà lloc el concert de Natural Band, el grup més jamaicà de les Terres de l’Ebre i, tot seguit, i per primer cop a Tortosa, el grup Oques Grasses, guanyador del Premi Enderroc 2014 com a grup revelació. Aquest grup de Roda de Ter (Osona), que defineix la seua música com reggae a la cassola, ha triomfat aquest estiu amb la cançó ‘Sexy’ del seu segon disc, ‘Digue-n’hi com vulguis’.

D'altra banda, Durant el dia es recolliran bicicletes usades i material esportiu que serà reparat per l’Associació i distribuït entre col·legis i entitats que li puguin donar un bon servei complint amb la vessant solidària de l’associació. En aquest aspecte, el dia 26 de setembre, a les 16.00 hores, es farà entrega a l’escola Remolins de les 22 bicicletes que ha recollit l’últim any, i que formaran part del projecte educatiu de l’ escola “Aprenem a anar en bici”. Els assistents podran participar en un concurs de fotografia amb imatges realitzades el mateix dia de l’esdeveniment i de qualsevol tema relacionat amb aquest, bé sigui del descens, dels concerts o de les altres activitats programades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta