10 de setembre del 2014

El nou curs escolar començarà a les Terres de l'Ebre amb més de 29.000 alumnes i 2.248 docents



TORTOSA (Baix Ebre).- El proper dilluns, 15 de setembre, un total de 29.005 alumnes de les Terres de l’Ebre tornaran a les aules. Així, l’alumnat del curs escolar 2014-2015 del territori, com també passa a tota Catalunya, creix en totes les etapes amb un total de 547 alumnes més, excepte en educació infantil, amb 131 alumnes menys en relació amb el curs anterior, que es perden majoritàriament a P3. En canvi, es mantenen els 1.070 grups d’ensenyament obligatori del curs passat, ja que els grups d’infantil no varien, els de primària disminueixen en tres grups mentre i a l’ESO se’n guanyen tres. Pel que fa a la plantilla docent, aquesta incrementa en 37 dotacions més que el curs anterior, amb un total de 2.248 dotacions.

Pel que fa a l’aplicació del decret de plantilles, el director dels serveis territorials d’Ensenyament, Antoni Martí, ha insistit que la plantilles s’han adaptat a les necessitats dels centres, que s’ha incrementat el percentatge de permanència de personal interí al mateix centre i que s’ha evolucionat en el nomenant d’interins docents als mesos de juliol i agost.

Altres novetats d’aquest nou curs escolar són la finalització de les obres d’ampliació de l’institut Alfacs de Sant Carles de la Ràpita i també de la nova escola de Sant Llàtzer a Tortosa. Un nou centre que acollirà més de 250 alumnes de P3, P4 i P5 i els alumnes del primer cicle d’ESO de l’institut Cristòfol Despuig.

Pel que fa als cicles formatius hi ha un nou cicle de grau mitjà de Preimpressió Digital a l’Institut de l’Ebre de Tortosa, un altre de Manteniment Electromecànic que s’impartirà tant a l’Institut Montsià d’Amposta com a l’institut Terra Alta de Gandesa. També s’oferiran nou cicles formatius duals a l’Institut de l’Ebre, l’Institut Montsià, l’institut de Flix i l’institut Terra Alta; s’habilita un nou punt de suport de l’Institut Obert de Catalunya a l’Institut Terra Alta de Gandesa; hi haurà una nova oferta de formació d’adults a la CFA Ribera d’Ebre.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta