9 de setembre del 2014

El PSC d'Amposta prioritza que la platja d'Eucaliptus puga obtenir la bandera blava



AMPOSTA (Montsià).- Un cop finalitzada la temporada d’estiu, aquest dimarts el PSC d’Amposta ha volgut posar en evidència les "mancances" que hi ha a la platja d’Eucaliptus. Una platja que, "a causa de la seua pèssima qualitat" no té cap bandera blava. Des del PSC s'han compromès a emprendre les mesures necessàries perquè puga disposar dels serveis necessaris com ara dutxes, lavabos, bons accessos o serveis de vigilància, perquè la platja d'Eucaliptus puga tenir la màxima distinció Europea. Així mateix, el PSC també proposa millorar el transport públic, amb quatre serveis diaris d’autobús d’anada i tornada, que enllace amb la resta de comarca, perquè la gent s’hi puga desplaçar amb facilitat. “Cal demostrar en fets que apostem pel turisme”, ha dit l’alcaldable socialista, Francesc Miró, que ha afegit que “en l’actual context de crisi és una de les poques activitats econòmiques que genera ocupació i la ciutat més gran del Delta no pot deixar perdre oportunitats per desídia o inacció”.

D'altra banda, el portaveu del grup municipal, Antoni Espanya, ha fet una valoració molt negativa de la despesa de 100.000 euros per la compra del solar del CETECOM (Centre Tecnològic del Compòsit), aprovada en solitari per CiU en el darrer ple extraordinari del 2 de setembre. Aquesta compra és la conseqüència de la signatura, en el seu dia, d’un conveni “estranyíssim” entre l’Ajuntament i el grup empresarial Amposta Tecnològics vinculat al sector aeronàutic i propietari del solar. Així, el grup cedia el terreny de 6.800 metres quadrats per construir l’edifici del centre tecnològic i, a canvi, "al cap de 15 anys, l’edifici esdevenia propietat del Consorci".

L’edifici completament acabat i ja en funcionament, ubicat al polígon de l’Oriola, ha costat uns 750.000 euros i acull equipaments tecnològics per valor de 850.000 euros més. L’obra va ser finançada en la seua integritat pels fons estatals provinents del Pla per la reindustrialització de les Terres de l’Ebre. Ara, segons Espanya, aquest grup empresarial es troba en concurs de creditors i davant la possibilitat que el terreny siga subhastat i que el comprador es quede per 100.000 euros un edifici valorat en 750.000, l’equip de govern s’ha vist en l’obligació de rectificar la "pífia que va fer en el seu moment".

"Des del PSC, valorem positivament el projecte del CETECOM, creiem en la seva viabilitat i donem suport a l’equip tècnic que hi treballa, però no entenem aquesta jugada de CiU de posar en perill una inversió de prop de 2 milions d’euros per la signatura irresponsable d’aquell conveni”, ha dit Espanya. El PSC va ser l’únic grup de l’oposició que no li va donar suport al ple. “Mala gestió o favors entre amics? Cadascú que ho interpreti com vulgui, però ja fa massa anys que es repeteix el mateix patró: Escorxador, Galeries Comercials, Amposta Ciutat Digital, zona lúdica de Tosses ... Inversions irresponsables pagades amb els impostos de tots”, ha ironitzat Espanya.

Imatge PSC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta