16 de setembre del 2014

Els Mossos detenen deu persones quan intentaven sostreure material fèrric a Camarles i Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra van detenir entre l'1 i el 8 de setembre deu persones per intentar sostreure metalls a Camarles i Tortosa. En la primera actuació, es van detenir quatre homes que carregaven als vehicles gran quantitat de material fèrric d'una explotació agrícola de Camarles. Tots ells, d'entre 26 i 45 anys, de nacionalitat búlgara i veïns de Castelló i Alcanar, van quedar detinguts com a presumptes autors d'un delicte de furt en grau de temptativa. Una setmana més tard, els Mossos detenien sis homes, d'entre 19 i 38 anys, de nacionalitat romanesa i veïns d'Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors del robatori en un dels aerogeneradors al Parc Eòlic de la Mola Porquera de Tortosa.

La primera actuació policial es va efectuar pels volts de les 13:00 hores de l'1 de setembre. Mossos amb la col·laboració de la Policia Local de Camarles van personar-se en una explotació agrícola d'aquest municipi, on diverses persones alienes havien entrat amb dos vehicles. Un vegada al lloc, els agents van enxampar quatre homes que carregaven als vehicles gran quantitat de material fèrric que es trobava dipositat a la finca. Els quatre homes, d'edats compreses entre els 26 i 45 anys, tots ells de nacionalitat búlgara i veïns de Castelló i Alcanar, van quedar detinguts com a presumptes autors d'un delicte de furt, en grau de temptativa.

D'altra banda, el 8 de setembre van detenir sis homes d'edats compreses entre els 19 i 38 anys, tots ells de nacionalitat romanesa i veïns de l'Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Pels volts de les set del vespre del mateix dia els agents van tenir coneixement d'un possible robatori al Parc Eòlic de la Mola Porquera de Tortosa. Quan els mossos van arribar al lloc van localitzar la porta forçada d'un dels aerogeneradors. A l'interior, havien danyat els sistemes de comunicació i havien tallat el cablejat. Prop del lloc van localitzar un vehicle que podia ser dels lladres.

Davant la sospita que aquests s'havien amagat per la zona, van iniciar una recerca, la qual va permetre localitzar i detenir sis homes, presumptes autors del robatori. Els deu detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs, després de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia a Tortosa.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta