15 de setembre del 2014

ICV demana la dimissió del director de Salut per haver comparat la gent gran amb malalties amb una 'gran plaga'



TORTOSA (Baix Ebre).- Iniciativa per Catalunya ha demanat la dimissió del director dels serveis territorials de Salut, Albert Gómez. La diputada d’ICV per Tarragona i les Terres de l’Ebre, Hortènsia Grau, i el coordinador d’ICV a les Terres de l’Ebre, Jordi Jordan, han demanat aquest dilluns la renúncia de Gómez després que el director de Salut afirmés, en declaracions als mitjans de comunicació, que la gent gran amb malalties complexes és “una gran plaga” per a la sanitat pública. Segons els ecosocialistes, Gómez va “culpabilitzar els ciutadans” del col·lapse de les urgències de l’Hospital Verge de la Cinta aquest estiu, tot insistint que el 50 per cent dels pacients que són atesos s’haurien de dirigir als centres d’atenció primària. Per ICV, aquestes declaracions són “desafortunades, inacceptables i un insult”, i ja han anunciat que no només han demanat una compareixença al Parlament, sinó també la dimissió d’Albert Gómez. I, en cas que Gómez no dimitisca, la seua reprovació per part del conseller de Salut, Boi Ruiz.

Via Canal 21 Ebre
Imatge ICV Terres de l'Ebre

2 comentaris:

  1. I que podem esperar les persones grans d'aquesta gentussa ??? ... insults, desconsideracions, mentides i grans retallades ...

    ResponElimina
  2. Esta clar q x molts les persones som numeros, en especial la gent gran. No se si es conscient q algundia, alomillor, tb sera gran i possiblement tindra algun problema de salud.
    Xusma d'esta hauria d'estar ben lluny de carecs politics.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta