9 de setembre del 2014

La plataforma del Sénia entrega 500 queixes al Síndic de Greuges contra el projecte Castor


ALCANAR (Montsià).- Membres de la Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia entregaran aquest dimecres al Síndic de Greuges més de 500 queixes contra el projecte Castor d'emmagatzematge de gas natural. Entre d'altres queixes, des de la plataforma s'alerta que el projecte ha pogut "vulnerar competències" de la Generalitat, ja que "es van modificar les coordenades marines" del projecte "sense donar audiència prèvia" a la Comunitat Autònoma com a part interessada. També es demana que es depurin responsabilitats, ja que que l'Administració estatal "no va exigir a l'empresa els estudis sismològics necessaris davant el risc de terratrèmols".

Altres queixes de la plataforma fan referència a modificacions del traçat del gasoducte "sense haver sotmès la nova ubicació a estudi d'impacte ambiental", al fet que l'Administració estatal "s'ha negat" a reconèixer la plataforma com a part interessada al procediment, o al fet que l'empresa "no ha dut a terme", ni "s'ha exigit per part de l'Administració" l'adopció de les mesures de reparació dels danys mediambientals causats per aquesta activitat econòmica.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta