26 de setembre del 2014

L'Ajuntament de Tortosa compra dos habitatges i uns baixos a les cases de la catedral


TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa ha formalitzat aquest divendres, mitjançant la corresponent escriptura pública, l'adquisició de dos habitatges i uns baixos dels immobles del carrer Croera situats davant de la catedral. La compra arriba després que fructifiquessin les negociacions entre el govern municipal i els titulars dels habitatges i del local. Un cop ja s'ha aprovat el Pla especial del nucli antic, el govern municipal té previst iniciar el procediment expropiatori amb la resta d'habitatges del mateix sector amb els que, fins al moment, no hi ha hagut acord de compra.

Tot i així, el consistori afirma que manté les negociacions obertes amb els últims propietaris per tal d'evitar l'expropiació i assolir un acord. L'Ajuntament té un projecte urbanístic per aquesta zona que inclou l'enderrocament de l'illa de cases del carrer Croera, just davant de la catedral, i que ha de permetre connectar la façana del temple amb la façana fluvial, a través d'un gran espai obert.

2 comentaris:

  1. Tot necessitats estem de connectar la façana de la catedral amb el riu empobrir més Tortosa a costelles dels ciutadans. Estos ajuntaments guanyaran el cel i perdran la Terra, que és a qui es deuen, a la Terra i els seus habitants,
    A les orenetes les hi han cercat casa o es refugiaran totes al Palau del Bisbe? Santes orenetes!
    Em tem una inversió més en altaveus i crits fe falcons...... i van....
    "Tortosa ciutat dels altaveus"

    ResponElimina
  2. Señor "i", hay que tener en cuenta la industria del turismo, y mas con el turismo de calidad o el turismo de alto poder adquisitivo, como lo es el ruso de la Costa Dorada, esta reforma artistica de la fachada fluvial catedralicia, dara un gran pego visual o impacto visual artistico a quien lo vea por primera vez..., pero que piensen los señores tecnicos de la arquitectura, en hacer algun pasadizo protector cuando el fuertisimo viento sople, la gente mayor volara como si fuesen titeres o "titellas", y que se piense que el numero de ancianos ira aumentando a medida que transcurran los años... existen unos tuneles de fibra de vidrio totalmente transparentes que tambien se podrian emplear en los pasajes peatonales del puente del estado que cruza el rio entre el casco viejo y ferrerias...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta